BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duit tabung saya..klik ya

Thursday, April 14, 2011

SeNaNgNyer ...LoVe iT vErY mUcH.

hi and salam 1malaysia...,

Ok,hari nie saya sajer-sajer jer surf kat internet tutorial cara-cara pakai make-up.Walaupun kalau nak diikutkan  saya bukanlah seorang yang jenis pandai bermekap sangat pun .....he..he.Tapi saya tau ramai wanita ngan cik adik -cik adik kat luar sana yang suka dengan kecantikan kan n lelaki pun sama lagilah suka kalau pasangan or kekasih mereka tetap cun n cantik senantiasa ..betul x???.

Jadi apakata kita mula dengan cara-cara pemakaian  make-up yang natural dahulu..yealah kalau berlebihan kang nanti dikata buang tabiat la pulak hu2...,k arr nie dier videonyer  ...
                                                              cUn KaN...

Jadi tunggu aper lagi ...cubalah yek...mana tau nanti anda semua boleh jadi cun-melecun lagipun make-up macam nie memang sesuai kalau nak pergi kerja n bersiar-siar dengan pakwe or rakan-rakan coz time untuk bersiap pun cuma 5 minute jer,and pada yang dah kahwin tue lagi husband dier suka punya arr coz dah xpayah tunggu lama-lama lagi...                                                                     

Cuba jangan x cuba yea......cau cin cau.

                                                                                                         

0 comments: