BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duit tabung saya..klik ya

Friday, April 15, 2011

Nak CaNtIk X???.

Hi N SaLaM cErIa-CeRia SeLaLU...


Ok la hari nie saya nak memperkenalkan satu produk kecantikan yang cukup simple tapi boleh buat muka adik-adik or kakak-kakak nie flawless senantiasa even without make-up pun...Ha menarik bunyinyer kan2..,

Mesti korang x sabar-sabar nak tau apa jenis n nama produk tue kan..,Korang pernah tengok or layan x citer or movie artist2 korean tue.!!..kalau dah mesti korang teringin sangat kan nak ader rupa paras yang cantik macam mereka betul x???.n wajah mereka tue nampak cam semulajadi jer kan macam xpayah letak make-up banyak -banyak pun x macam kita nie kalau nak pergi kedai depan rumah pun mekap maunyer nak sampai setengah jam nak touch -up aper yang patut..nanti kang nampak jerawat pulak..he..he.


Tentu anda dah x sabar nak taukan nama produk tue.Kla nama produk yang saya nak war-warkan tue ialah Bb Cream or lebih dikenali sebagai Blemish Balm Cream.Bb Cream nielah yang artist-artist korean tue selalu pakai untuk cantikkan kulit mereka.Contoh Bb Cream yang famous dier orang guna ialah Skin 79 Hot Pink,Dr.Jart n banyak lagi..


BB CREAM SKIN79 HOT PINK N BB CREAM GOLD.     








10 Sebab Kenapa Guna BB CReam

MeNarIk Kan2..


Nie pulak contoh perubahannya..


















 Nie pulak cara pakai dier,




Ha makin cantik kan...nanti bolehlah jadi macam artist2 korean tue he...he.Nie pulak contoh artist yang pakai BB CREAM tue .Jadi tunggu aper lagi ..pergilah survey yea...da...











0 comments: