BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duit tabung saya..klik ya

Saturday, April 16, 2011

aLoHa...

Hi N SaLAm CeRiA...mY frIEnds,



SaYa SaYaNg KaMu..
Hari nie lewat sikit online, tue yang lambat update story kat blog nie..Erm ,nape rasa rindu ker???.By the way saya nak ucap tima kasih banyak-banyak pada member2 blogger yang sudi bagi support n semangat .. untuk teruskan buat blog nie..Love it so much.



Ok topik yang saya nak cerita hari nie tentu kamu semua nak tau kan.Firstly saya nak tanya u all pernah tengok x?, atau minat tengok cerita telenovela yang pernah famous kat negara kita satu ketika dahulu..(Please Remind Ur Self)k.Mesti pernah kan ader yang terjatuh cinta jugak bile tengok hero n heroine dier n story dier orang pun not bad jugak,betul tak?.

 Kla,antara telenovela yang cukup meletup kat negara kita nie ialah macam citer Rosalinda,Maria Mercedes,La Usurpadora ,Mis Tres HerManaS  n banyak lagi la.Time citer tue mula-mula tayang saya masih sekolah lagi...n kawan 2la yang mempekenalkan citer tue kat saya kata mereka rugi kalau x tengok.

La UsUrPaDoRA

 So ,saya pun cubalah tengok itupun kalau x silap dah separuh citer dah even cikgu-cikgu kat sekolah saya pun minat jugak dengan Paulina Martinez,Paola Braco n hero dier kalau x silap Carlos Daniel he..he maklumlah sekolah perempuan la katakan.N ,kadang-kadang member kat sekolah pun panggil saya n my sis macam tue..aiks terlebih sudah bukan ape coz saya nie kan twins so diorang panggil ibarat macam watak tuelah.Yealah perangai  saya ngan twin saya tuepun macam tue jugak..hu..hu.
CaNtIk KaN

Citer Rosalinda pulak saya tengok time saya dah masuk ke Kolej,masa tue jangan cakap la even kawan lelaki sayapun pakai ringtone lagu cover Rosalinda,bile ingat balik macam tak macho pun ader he..he .Apa boleh buat kan2 dah kalau memang suka .Tapi yang xberapa nak bestnyer pulak saya xder la berkesempatan sangat nak tengok ending story dier coz time tue saya terlibat dengan Exam.Dalam hati masa tue memang tension betul coz xdapat tengok memang dah x der rezekila katakan.Even sekarang pun kalau nak surf kat internet pun susah nak cari yang ader guna eng subbed n video citer tue pun susah nak jumpa.

Apapun sebelum saya masuk tido saya sertakan sikit thEme song untuk citer tue..Nanti korang tengok yea!!!..


                                                                       RoSaLinDA


And LAST  sekali theme song cIter La Usurpadora pulak.




                                                                      La Usurpadora
Ok la sampai disini jer la catatan or story untuk hari nie..coz mata pun dah ngantuk sangat2.So selamat malam ...n sweet dream k.Da...

0 comments: