BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duit tabung saya..klik ya

Wednesday, April 27, 2011

ImPiAn YaNg TeRinDAh..

Salam n hi to all my lovely friends..
Hari nie macam biasa la x tau nak update story-mory apa pulak..hu..hu.Almaklumlah baru jer balik dari opis Fikiran pun macam mamai n badan pun asyik lenguh n sakit jer!!.Erm apalah cik flowers nie ,belum tua lagi dah asyik nak merungut jer macam orang tua kan2..(Mengata diri sendiri)nampak!...

Ok lah hari nie saya nak citer tentang impian saya yang belum lagi tercapai..U all semua tentu ada impian kan?.Dulu masa kecik-kecik saya selalu berangan dan mempunyai impian yang sangat tinggi .Nak tau x ?.Impian saya ialah nak jadi seorang puteri raja dan mempunyai istana yang sangat indah  dan menjadi antara orang yang paling kaya di dunia...he..he(Mata Duitan) betul.!.Tapi sayang itukan sekadar impian seorang anak kecil yang belum tentu dewasanya.

Jadi sekarang nie bila usia saya semakin menginjak dewasa ,saya sedar yang saya perlu ada satu impian yang insyaallah saya akan cuba untuk mengapainya walaupun saya tau ianyanya mungkin x semudah yang disangka.

Impian saya yang masih belum tercapai ialah saya ingin pergi bersama-sama keluarga  untuk menunaikan haji dan menggembirakan ibu saya yang tercinta,walaupun bukan dengan limpahan emas dan juga permata tapi saya yakin ibu pasti orang yang teramat gembira..dengan apa sahaja pilihan anaknya.

p/s:Insyaallah..
Doakan saya yea..kawan2.

2 comments:

Puteri Salju said...

huhu aku pun ad impian gak...huhu

Flower Gurlz said...

erm impian saya pun nak jadi princess jugak he2..