BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duit tabung saya..klik ya

Thursday, April 28, 2011

la..la

Salam .. n hi to all my lovely friends..

hi..




Hari nie saya kerja malam la pulak..hu..hu,
Erm tentu kawan2 masing-masing sedang lena diulit mimpi kan2..Erm nak buat macammana ..demi tugas dan amanah yang diberi saya akan melaksanakan selagi yang termampu.Chewah2...,




Macam biasa arr time-time camnie la saya rajin juga surf internet tengok..apa story-mory yang happening kat luar tue..Almaklumlah yek asyik busy memanjang jer.Sebenarnya kat opis nie x tentu jugak coz line broadband tut.......tut...x berapa nak pakai.Dalam sebulan boleh kira boleh connect dalam 2@3 kali jer ok line dier,kalau x baru jer connect sikit dah terputus even selalunya x sampai pun 5minit..Tension x usah nak cakap arr rasa macam nak campak ke lombong pun ader...Nie pun nasib baik arr ader kakak Liza Yang baik hati kasi pinjam broadband..thanks a lot yea..sayang akak..


Sabar jer la,.kang kalau xsabar boleh jadi macam Usop Wilca la pulak!..bak kata dier 'Kita Bako' ajer habis citer..hu..hu.
Kasi bako jer!!


Ok arr kita time-off story tue dulu yea ,sekarang nie saya nak citer yang saya suka banget dengar  lagu latest dari group Fx (Korean).Tajuk dier kalau x silap la Pinocchio@(Danger).Mula-mula macam kelakar jer tapi lama2 best pulak.So apalagi u all nanti dengar n kalau rajin komen arr kat blog nie yea..

                    
Pening2
Ops sebelum terlupa ,saya nak ucap terima kasih banyak2 untuk adik Nurul tersayang kerana dah tolong buatkan blog nie   untuk accept komen ,sebelum nie langsung x boleh..Nanti k.hik belanja makan yea..

p/s:Dengar yea x rugi pun he2..Peace No War..Da...