BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duit tabung saya..klik ya

Tuesday, September 20, 2011

cUTi-CutI vIeTnAM..

mum at MEKONG RIVER.
Salam n hi semua.

Lama rasanya x update apa2 kat blog nie..MISS ME ?OR NOT? He..he,cam biskut jer kan cik flowers nie,jangan marah arr nanti cepat tua plak !!.

Okla baru -baru nie sebenarnya cik flowers pergi bercuti jap ala orang kata makan angin tue .Best jugak la cik flowers pergi dengan ma tersayang.Erm nak tau kitaorang pergi mana ?.teka arr!!.BETUL nak tau nie he..he okla cik flowers pg melawat salah satu negara yang banyak nilai sejarah nya iaitu Vietnam.

busy ngan motor..
Kitaorang bertolak 15 hb Sept baru nie n 18 hb tue balik semula ke MALAYSIA TERCINTA..(PROUD to be MALAYSIAN).Kalau ikut hati nie macam nak cuti panjang sikit tapi insyaallah akan datang kami pergi lagi.Macam2 tempat kitaorang pergi memang seronok melawat tempat orang nie..
penerangan tentang terowong CHU CHI.




TEH MADU.
Antara tempat2 menarik yang kitaorang pergi 
WAR MUSEUM,BEN TAY MARKET,BEN TANH MARKET,menyusuri SUNGAI MEKONG n banyak lagi..best giler.

war museum






buat selipar@ sandal menggunakan tayar.


CANTIK KAN..




Kat sana kitaorang menginap kat HOTEL KINGSTON dekat jugak arr dengan tempat shopping he..he.
MUM AT MAIN LOBBY