BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duit tabung saya..klik ya

Wednesday, April 13, 2011

Jatuh Cinta Lagi...???

                    Secret Garden....Love it..


Memang saya dah jatuh cinta dengan citer secret garden nie..betul2 dah terjatuh cinta nasib baik x jatuh tangga jer hu..hu(jangan marah arr).Sebenarnya saya ingat cerita nie xlah menarik mana yealah coz dulu, saya layan tengok citer Boys Over Flowers... tue pun sebab citer dier best n actor n actress dier memang cun x ingat..betul x??.


Baju Bling2..
K..arr citer nie saya berminat nak tengok coz ramai artis kat korean yang suka dengan citer nie n citer niepun memang betul-betul meletup la kat sana.Sampaikan baju yang artist Hyun Bin nie pakai pun ader pengikut dier..memang berkesan betul lakonan dier tue .Lagi satu sebab kenapa saya suka tengk citer nie lagi tentulah kerana heroine dier Ha Ji Won 

HA JI WON
.Memang cun n ader style orangnyer  nama dier pun dah memang glamour antara  seorang pelakon yang berkaliber dengan pembawaan watak yang berkesan.Kalau korang rajin layan lagu WonderGirls ader satu lagu yang tajuknya So Hot ...kat situ time rapper part tue ader terselit nama Ha Ji Won tue jugak.Oklah sebelum saya nie merepek n bercakap yang bukan-bukan  inilah  serba sedikit sinopsis tentang citer tue.

  Sinopsis:The drama tells the story of Kim Joo Won (Hyun Bin), a seemingly perfect man who hides an arrogant and eccentric side, and Gil Ra Im (Ha Ji Won), a stuntwoman whose beauty and body are the object of envy amongst top actresses. One day they went deep into the mountains and entered a strange house, where a strange grandmother offered them chocolate to eat. The next day, they found  themselves in the other's body.
                                              BIG BANG PARODY 1/2
Interesting kan ...n banyak artist yang buat parody untuk drama nie.Antara salah satunya kumpulan famous Big Bang dan  yang latest  sekali  dari Taecyeon 2PM dengan Daesung Big Bang memang kelakar habis..

                                              BIG BANG PARODY 2/2

Jadi tengok jangan x tengok yea.. 


                                                   Taecyeon and Daesung

0 comments: