BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duit tabung saya..klik ya

Sunday, June 19, 2011

Sweet army...

Hi....
Ok arr hari nie cik flowers nak uplaod lagu group Korean yang cik flowers suka.. layan.Group nie ader 9 ahli kumpulan Cik Flowers suka tengok n layan coz diorang nie semua sweet n really pretty..


Nama group nie ialah SNSD.Dier orang nie memang famous betul kat Korean tue sampai lah kat Jepun ngan Eropah pun same.X percaya ?..kalau u all rajin try la taip Snsd kat Youtube,memang banyak video n variety show yang ader pasal diorang ..

Meletup kan2..

Nama ahli dier pulak :

TAEYEON(Leader)

TIFANNY
                           

                 
                  
YURI
   
YOONA
HYO YEON
SEOHYUN(Maknae)

                              
SO YOUNG
                             
JESSICA
                           

SUNNY







So sekarang nie cik flowers uplaod persembahan live diorang time nyanyi lagu Genie(Tell Me UR Wish).  Lagu nie dah lama dah tapi cik flowers suka tengok coz persembahan diorang yang mantap n sweet sangat..      


                                                      Tell ME uR wIsH



                                                           Nice song too gee..gee2
Yang lagu kat atas nie tajuk dier Gee ,lagu nielah yang menaikkan nama diorang kat Korea tue...sampai arr kat M'sia nie he..he

P/S:Layan jer...