BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duit tabung saya..klik ya

Thursday, June 16, 2011

Nora..nora..n nora??..

Salam ..
Rindu kat saya x ?he..he.

Hari nie last citer Nora Elena kat TV3 diam x diam dah habis pun citer tue,mula- mula xder la berapa layan sangat ..tue pun tengok masa kat opis ngan member ,diorang arr kata citer nie not bad.And my sister in law pun dah terjatuh cintan dengan citer nie jugak hu..hu.

So bila diorang asyik kata citer nie best saya pun cuba nasib arr tengok jugak tapi x der la selalu tuepun ader jer yang miss part sana sini sikit he..he.

La nie saya tengok kat My tv3 online lagi senang he..he,betul x k.long?..Mesti sekarang nie dok sibuk baca novel dier pulak kan..Tapi novel tue memang sold out tue pun nasib baik dapat jugak ..hooray!!.



Ok la sebelum saya chau cin cau dulu kita layan lagu ost tuk citer nie yea..



p/s:kita layan..