BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duit tabung saya..klik ya

Wednesday, June 1, 2011

SelamAt PeNgaNTin Baru...

Hi...long time no see..chak!!



Minggu kebelakangan nie cik flowers busy memanjang jer..tue yang x berapa larat nak menulis (kering idea)kot..So sekarang nie pun dah cuti sekolah kan ..erm tentu adik2 sangat happy kan..kan?.Bestnyer la kalau dapat cuti panjang macam tue balik..wa.....(so sad).

Oh yea ..sebelum terlambat saya nak wish 'SeLaMaT PeNgANtIn BaRu' buat member tersayang Intan Azura n ci abang dier M Azary Adnan, yang wedding dier Sabtu nie ,Congratz dear .So sorry x dapat menghadirkan diri kerana sibuk kerja la..hu..hu,tapi nieta ader so dier wakil saya jugak yea.Hadiah nanti saya pos..don't worry .


Ok la sebelum terlewat saya sertakan lagu nie khas buat semua bakal2 pengantin x kira la kat mana anda berada..chewah2.




P/S:Semoga Berbahagia Sehingga Ke Anak Cucu..Dan DiRahmati Selalu Hendaknya..AMIN..