BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duit tabung saya..klik ya

Monday, May 9, 2011

cer CIteR...

Salam n hi to all my lovely friends..

Hari nie rasa kelapangan sikit,jadi macam biasa arr saya nak citer tentang bulan..???ha2 jangan marah ye nanti muka tue naik kedut la pulak kan2.Hari nie saya nak citer tentang citer Korean boleh x?.Boleh jer kan.Ok lah sebelum tue saya nak tanya arr u all tentu pernah tengok citer Korean kan ?.Jadi nanti jangan segan -segan yek nak bagi pandangan or share dengan saya citer-citer yang best untuk saya tengok pulak hu..hu

Erm first time saya tengok citer nie time tue kalau x silap la dalam tahun 2002 kot.Antara citer -citer yang menarik perhatian saya waktu tue  dan sampai sekarang antaranya ialah citer Winter Sonata,Autum In My Heart,Hotelier, All About Eve,My Sasy Girl,My Girl,Boys Over Flowers,Secret Garden n banyak lagi.

Ramai  kawan2 saya yang nak tau kenapa saya minat dengan citer or korean drama ,senang jer bukanlah saya nie nak mengagungkan drama luar tapi bagi saya seni tue kan ke Universal so xder salah nyer untuk saya melihat dan menilai sendiri mutu n aspek lakonan mereka.Citer-citer melayu pun saya tengok juga jangan salah faham yek..Ok bagi saya citer korean nie dier lebih mementingkan nilai-nilai kekeluargaan ,semangat setiakawan,jalan cerita yang menarik ,muzik latar yang best even kalau x berapa faham pun boleh suka dengar n last sekali tentu arr sebab hero n heroine dier yang handsome n sweet sangat-sangat.


Last sekali saya sertakan  sikit pic n video citer2 yang menarik.Da..


winter sonata

lovingnyer.



sama kan2..

sweetnyer..nie version anime.


Autum in my heart..

sad story hu2.



               Full House                                                            sad song.
Full House..
















                                                                    nice song too..

P/S:so nanti tengok n rewind sendiri la yek..