BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duit tabung saya..klik ya

Wednesday, April 14, 2010

erm...

Salam,firstly tercapai  jugak hasrat nak buat blog....horay....2.Erm sajer jer sebenarnya tangan nie dah rasa gian nak menulis..almaklumlah dah lama tinggalkan sekolah ngan kolej .

Rasa-rasanya adalah dekat 6tahun ...
honestly x tahu apa nak tulis sebenarnya tapi harap-2 ada jerlah idea or story untuk update dalam blog nie..
hari nie last cuti ingat nak pergi tengok wayang tapi x jadila pulak.tension betul..hu..hu,tapi nasib baiklah ada cerita adammaya kat tv3 tue.
Sekarang nie rasanya dah fallin in love la pulak ngan cerita 2.teringat balik masa zaman bercintan -cintun dulu..he..he indah sungguh macam  cerita winter sonata la pulak.Aik x pasal2 keluar citer korean pulak..Apapun saya memang minat ngan cerita korea n varitey game show diorang..hero n heroin diorang semua cun n handsome x ingat,story diorang pun bagus  ,dan kelakar bila tgk gameshow  diorang terutamanya xman ,win win talkshow,star golden bell and latest sekali we got married..

Kalau nak tau my sis la yang ajak i join minat allkpop nie,by the way i still minat tengok drama melayu,cina , hindustan n tamil also...eh..ehhh dah jadi macam 1 malaysia la pulak..ok apa..he..he.
Ok la i nak cin cau dulu ,jap lagi citer adammaya dah nak start...nanti ada masa i update story baru...wassalam  ...da..........

0 comments: