BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duit tabung saya..klik ya

Tuesday, September 20, 2011

cUTi-CutI vIeTnAM..

mum at MEKONG RIVER.
Salam n hi semua.

Lama rasanya x update apa2 kat blog nie..MISS ME ?OR NOT? He..he,cam biskut jer kan cik flowers nie,jangan marah arr nanti cepat tua plak !!.

Okla baru -baru nie sebenarnya cik flowers pergi bercuti jap ala orang kata makan angin tue .Best jugak la cik flowers pergi dengan ma tersayang.Erm nak tau kitaorang pergi mana ?.teka arr!!.BETUL nak tau nie he..he okla cik flowers pg melawat salah satu negara yang banyak nilai sejarah nya iaitu Vietnam.

busy ngan motor..
Kitaorang bertolak 15 hb Sept baru nie n 18 hb tue balik semula ke MALAYSIA TERCINTA..(PROUD to be MALAYSIAN).Kalau ikut hati nie macam nak cuti panjang sikit tapi insyaallah akan datang kami pergi lagi.Macam2 tempat kitaorang pergi memang seronok melawat tempat orang nie..
penerangan tentang terowong CHU CHI.




TEH MADU.
Antara tempat2 menarik yang kitaorang pergi 
WAR MUSEUM,BEN TAY MARKET,BEN TANH MARKET,menyusuri SUNGAI MEKONG n banyak lagi..best giler.

war museum






buat selipar@ sandal menggunakan tayar.


CANTIK KAN..




Kat sana kitaorang menginap kat HOTEL KINGSTON dekat jugak arr dengan tempat shopping he..he.
MUM AT MAIN LOBBY

Monday, July 25, 2011

eRm sO Sad..

Salam n hi semua...

Hari nie mood cik flowers sedih skit la coz ptg tadi baru jer hantar my baby(cat) ke Hospital Veterinar UPM .Sebelum tue cik flowers nak kenalkan nama kucing cik flowers tue Garfierld.Garfield nie sihat jer mulanya lepas cik flowers balik dari bercuti kat Melaka tue dier start jatuh sakit.Dier x berapa lalu nak makan n berat badan dier pun dah turun sangat2.

Cik flowers ngan family risau sangat2 coz Garfield nie manja n x banyak kerenah n dengar cakap jer.Sedih betul even dalam minggu lepas baru jer hantar kat klinik  dier kena tahan ward dekat 5 hari.Time tue doktor tue bagi ubat selera makan,antibiotik n tahan sakit.Masa tue cik flowers ingat dier dah baik dah tapi lepas jer balik kat rumah dier still x nak makan sangat itupun lepas bagi ubat selera makan ader la dier nak makan sikit tapi minum air langsung xnak sampai dihidrat dah.

Semalam la yang teruk sikit coz kepala dier cedera tue yang bawak dier pergi ke Hospital plak.Kat sini doktor check n xray dier coz takut dalam sangat luka tue n terpaksalah Garfield tinggal dekat ward lagi hu..hu.

Xperlah untuk kesihatan Garfield kami relakan juga waa...(sedih banget)!!!.n kos pembayaran dier ader la dalam rm 400 lebih tuepun nasib baik my sis yang bayarkan.Thanks..

P/S:Hope u guys tolong doakan yea supaya Garfield sembuh semula.

Wednesday, July 13, 2011

Fuh...rindu kat saya x??

Salam n hi
Buat semua yang sudi melawat lagi blog cik flowers nie ..hu..hu,So sorry almaklumlah dalam 2 minggu nie cik flowers asyik busy memanjang n baru jer balik bercuti tue yang x berapa sempat nak update apa2 dalam blog nie..,.

delicious
Erm minggu lepas pun cik flowers betul2 sedih coz x dapat balik kampung ..wa..wa coz kerja .Tension tue xyah nak cakap la ,orang yang kerja ikut shift nie susah sikit nak dapat cuti time hari minggu cam u all kan?.nasib2.Apa-pun terubat jugak rindu nie ngan anak buah cik flower yang cute-miut time balik Ipoh itu hari sambil abang belanja makan free!!!ha..ha.

nyam2..    
NIe pulak 2 pic my little sweetheart ...i mss both of u already...he..he,

x sabar nak makan.. 
kakak join mkn Abc sambil tgk tv..
Ok La sampai kat sini jer la citer hari nie oh yea sebelum cik flowers terlupa nie ader lgu lama yg cik flowers suka dengar baru jer jumpa balik..hu..hu.
p/s: Best kan lagu nie..

Friday, June 24, 2011

SepAH....dAfi,Dafi n dafi lagi!!

Salam n hi semua..
             Hari nie cik Flowers nak ucapkan berbanyak tahniah buat Kumpulan Sepah coz semalam telah muncul sebagai juara dalam pertandingan Maharaja Lawak yang telah pun berlangsung semalam. Xlupa jugak buat semua para peserta yg lain Jozan,Nabil n Jambu uall dah buat yang terbaik!!.tapi mungkin rezeki Sepah n persembahan lawak diorang yang betul2 mantap malam tadi,memang kelakar x ingat he..he
               Ok yek, naib juaranyer pulak jatuh kepada Kumpulan  Johan (FAVOURITE),tempat ke3 Nabil and last sekali Kumpulan Jambu.Apapun lepas nie sunyi arr cik flowers coz x dapat tengok Maharaja Lawak lagi hu..hu.(sapa setuju?).

Pada yang x berkesempatan nak tengok Maharaja Lawak tue cik flowers sertakan  serba sedikit video persembahan Sepah ..
.
                                                                         Tugasan1

                                                                          Tugasan2
Kelakar kan yang penting Yahoo!!!Dafi dah muncul jugak akhirnya,lepas jugak rindu dendam Si Syuib tue he..he(gurau arr).
                                   
                                                Jeng2 dup dap2..berdebar yek!.
p/s:Sunyi arr malam Cik Flowers nanti hu..hu