BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

duit tabung saya..klik ya

Wednesday, July 13, 2011

Fuh...rindu kat saya x??

Salam n hi
Buat semua yang sudi melawat lagi blog cik flowers nie ..hu..hu,So sorry almaklumlah dalam 2 minggu nie cik flowers asyik busy memanjang n baru jer balik bercuti tue yang x berapa sempat nak update apa2 dalam blog nie..,.

delicious
Erm minggu lepas pun cik flowers betul2 sedih coz x dapat balik kampung ..wa..wa coz kerja .Tension tue xyah nak cakap la ,orang yang kerja ikut shift nie susah sikit nak dapat cuti time hari minggu cam u all kan?.nasib2.Apa-pun terubat jugak rindu nie ngan anak buah cik flower yang cute-miut time balik Ipoh itu hari sambil abang belanja makan free!!!ha..ha.

nyam2..    
NIe pulak 2 pic my little sweetheart ...i mss both of u already...he..he,

x sabar nak makan.. 
kakak join mkn Abc sambil tgk tv..
Ok La sampai kat sini jer la citer hari nie oh yea sebelum cik flowers terlupa nie ader lgu lama yg cik flowers suka dengar baru jer jumpa balik..hu..hu.
p/s: Best kan lagu nie..